Reserveren

Reserveren


Het bargedeelte verwelkomt gasten zonder reservering voor lunch en diner en is doorlopend geopend voor een goed glas wijn of cocktail.

Over

Harry's Brasserie
Harry's keuken
Harry's special

De Brasserie

Een traditionele Brasserie is een toegankelijk restaurant, gekenmerkt door zijn informele ambiance en klassieke Franse keuken. Echter een Brasserie is veel meer dan dat.

Het eten is gebaseerd op topkwaliteit producten en gasten mogen een hoge standaard van comfort verwachten met attente en professionele service, dit alles in een informele en levendige setting.

Het is in een Brasserie dat we seizoensgebonden gerechten mogen verwachten, gemaakt met de beste en meest verse ingrediënten, waarbij de tafels zijn gedekt met smetteloos wit linnen en de bediening gerechten aan tafel presenteert en bereidt.

Brasserie Harry’s brengt een eerbetoon aan de klassieke Brasserie door deze tradities hoog te houden in een moderne context.

Harry's history

Geschiedenis

Brasserie Harry’s verwelkomt al sinds 1912 gasten op deze locatie en heeft zich door de geschiedenis heen steeds opnieuw weten uit te vinden.

In zijn huidige vorm is Harry’s een grootstedelijke Brasserie die gasten tot laat in de avond verwelkomt. Het heeft in 2020 een grote renovatie ondergaan onder leiding van het gerenommeerde ontwerpbureau Studio Linse met als opdracht de essentie van de moderne Brasserie vast te leggen.

Dit heeft geresulteerd in twee spectaculaire dinerruimtes, een open keuken en een levendige bar. Daarnaast beschikt Harry’s over verschillende ruimtes voor privédiners en evenementen.