Reserveren

Reserveren


Het bargedeelte verwelkomt gasten zonder reservering voor lunch en diner. En is doorlopend geopend voor een glas wijn of cocktail.

Over

Harry's Brasserie
Harry's keuken
Harry's special

De Brasserie

Een traditionele Brasserie is een toegankelijk restaurant, gekenmerkt door zijn informele ambiance en klassieke Franse keuken.

Maar een Brasserie is veel meer dan dat. Het eten is gebaseerd op topkwaliteit producten en gasten mogen een hoge standaard van comfort verwachten met attente en professionele service. Dit nog steeds in een informele en levendige setting.

Het is in een Brasserie dat we seizoensgebonden gerechten mogen verwachten, gemaakt met de beste en meest verse ingrediënten, waarbij de tafels zijn gedekt met smetteloos wit linnen en de bediening gerechten aan tafel presenteert en bereidt.

Brasserie Harry’s brengt een eerbetoon aan de klassieke Brasserie door deze tradities -in een moderne context- hoog te houden.

Harry's geschiedenis Harry's geschiedenis Harry's geschiedenis
Harry's geschiedenis

Geschiedenis

Brasserie Harry’s ontvangt sinds 1912 gasten op deze locatie. Het heeft twee pandemieën en twee wereldoorlogen overleefd, en heeft zich door de geschiedenis heen constant weten te heruitvinden om relevant te blijven.

In zijn huidige vorm is Harry’s een grootstedelijke Brasserie die gasten tot laat in de avond verwelkomt. Het heeft een grote renovatie ondergaan in 2020 onder leiding van het gerenommeerde ontwerpbureau Studio Linse. Dat als opdracht had de essentie van de moderne Brasserie vast te leggen.

Dit heeft geresulteerd in twee spectaculaire dinerruimtes, een open keuken en een levendige bar. Harry’s heeft ook verschillende mogelijkheden voor privédiners en evenementen.