Reserveren

Reserveren


Het bargedeelte verwelkomt gasten zonder reservering voor lunch en diner en is doorlopend geopend voor een goed glas wijn of cocktail.

Menu’s

Harry's gerecht
Harry's dessert
Harry's gerecht

Eten

Op ons seizoensgebonden menu staan eigentijdse gerechten, bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uit eigen tuin. De keuken van chef-kok Frank van Thiel benadrukt de nauwe band van het restaurant met lokale boerderijen en leveranciers. Ons doel is om zoveel mogelijk te koken met ingrediënten van het land. Daarom verandert ons menu met de seizoenen en komen er wekelijks nieuwe gerechten op de kaart.

Lunch & Diner Dessert
Harry's wijnkaart
Harry's wijnkelder
Harry's wijnen

Wijn

Onze wijnkaart met meer dan 400 selecties heeft een focus op de oude wereld en richt zich op wijnen die aansluiten bij het eten en de stijl van ons restaurant. Een ruime selectie bevat veelal kleine producenten en wijndomeinen die werken op biologische, biodynamische en duurzame wijze. Of u nu op zoek bent naar een huiswijn óf een premier grand cru, ons team staat voor u klaar bij het vinden van uw nieuwe favoriete fles.

Wijnkaart
Harry's bar
Harry's bar
Harry's cocktail

Drinks

Naast onze uitgebreide wijnkaart hebben we een omvangrijke selectie van bieren, sterke dranken en huisgemaakte frisdranken. Onze zorgvuldig samengestelde cocktails en mocktails zijn geïnspireerd op de klassiekers en variëren afhankelijk van de seizoenen.

Barkaart