Reserveren

Reserveren


Het bargedeelte verwelkomt gasten zonder reservering voor lunch en diner en is doorlopend geopend voor een goed glas wijn of cocktail.

Private Dining

Of u nu een besloten diner of een borrel wilt organiseren, Harry’s Maastricht biedt verschillende stijlvolle priveruimtes die uitermate geschikt zijn voor grote en kleine gezelschappen en evenementen.

Harry's private dining Harry's private dining Harry's gerecht

Oak Room

De Oak Room is een elegante, warme ruimte voor gezelschappen tot 18 personen. Het klassieke plafond met vintage kroonluchter en een privébar creëren een intieme ambiance.

Lees Meer
Harry's wijnkelder Harry's wijnkelder Harry's wijnkelder

Wine Cellar

Deze intieme ruimte gelegen in de wijnkelder van het restaurant is geschikt voor kleine gezelschappen tot 8 personen. Omringd door de wijnen van meer dan 400 wijnhuizen, creëren de bakstenen muren, het glas-in-lood en de warme verlichting een unieke ervaring.

*Open winter 2024

Lees Meer
Harry's private dining Harry's private dining Harry's Brasserie

Restaurant

Harry’s is volledig af te huren voor speciale gelegenheden. Het grootstedelijke ontwerp met de hoge plafonds en indrukwekkende kroonluchters maken het de perfecte locatie voor grotere gezelschappen en evenementen. Het bargedeelte is de ideale aperitief- en ontvangstruimte.

Het restaurant biedt -exclusief het bargedeelte- plaats aan maximaal 80 gasten voor een lunch of diner.

Lees Meer